Online reserveren

      2 Reacties op Online reserveren

Vanaf nu kunnen al onze wandel-, fiets, koets- en boottochten online worden gereserveerd en betaald. Dat scheelt een hoop gedoe. Tot nu toe was het zo dat als een belangstellende reserveerde, dan deed hij dat telefonisch of per email. Maar we konden de betrokkene niet meteen inschrijven, want iemand moest eerst handmatig nakijken of er nog wel plaats was. Betalen vond altijd plaats vlak voordat we aan de tocht begonnen. Je moest dus maar afwachten of mensen die gereserveerd hadden, ook kwamen opdagen. En zo zijn er nog wel meer voordelen aan de nieuwe manier van werken.

Klik op Agenda voor een overzicht
van al onze evenementen

Ook een groot voordeel is dat we nu een compleet overzicht van al onze tochten op de site kunnen plaatsen. Is een toch vol, dan vervalt automatisch de mogelijkheid tot inschrijven.

2 thoughts on “Online reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *